Tekst Forlag realiserer forfatterdrømmen. 

 

Nye utgivelser

  • Facebook
  • Instagram

Hva sier forfatterne våre?

Victoria Hoff

"Tekst forlag har hjulpet meg å oppfylle forfatter drømmen! Tusen takk for godt samarbeid og spesielt til Elise Groth som har jobbet som et råskinn med å få boken akkurat sånn som jeg ønsket🙏🏻 Takk, takk, takk!"

Marita K. Juliussen

Mange flinke forfattere, generelt nydelige mennesker i firmaet også! Her vil du få svar på alt du lurer på, kjappe henvendelser og en god samtale. Anbefales på det sterkeste 

Beate Refsnes

Tekst forlag har vært helt nydelige å samarbeide med, og jeg digger deres visjon om å fremme norske poeter! Takk for alt det gode og viktige arbeidet dere gjør!

Diktkalender 2021

Diktkalender 2021

kr 219,00Vanlig priskr 153,30Salgspris

VÅRE FORFATTERE

Jørgen Michaelsen
Charlotte Hagen
Jeg håper diktene kan gi deg inspirasjon til og ikke gi opp uansett hvilke psykiske utfordringer du møter på.
Per Bjørnar Grnde
Per Bjørnar Grande
(født 4. august 1959) er en norsk førstelektor og sakprosa- og romanforfatter, bosatt i Bergen.

Grande har hovedfag i kristendomskunnskap fra Universitetet i Bergen (1988). Han er førstelektor ved Høgskolen i Bergen og har religion og livssyn, særlig religionsfilosofi, som sitt fagfelt. Grande har gitt ut flere bøker, også lærebøker.
Rita Heigre
Rita Heigre (f.1968).
Rita elsker havet og skal tilbake til jærstrendene og frihetsfølelsen som finnes der.
Rita har jobbet som operasanger i store deler av sitt voksne liv, og har vært ansatt som sangsolist ved Den Norske Opera i en årrekke. Hun har også hatt konserter i inn og utland i regi av Rikskonsertene.
For å få utløp for sine kreative evner begynte hun å skrive små dikt, og mange av disse er samlet i boken Innestemme. Dette er Ritas debut som forfatter.
Nora C. Lien
Nora Lien har skrevet dikt så lenge hun kan huske.
Hun legger ut flere av diktene på Instagram under @poesimamma_.

I 2020, debuterte hun med diktsamlingen "Før din hand slipper taket". En diktsamling som omhandler den sterke morskjærligheten.
Elisabeth Naustdal Stormark
Elisabeth Naustdal Stormark er født i Bergen i 1963. Nå bosatt på Sotra med sin familie. Gift og har tre voksne døtre og fem barnebarn.


Musikk var en stor del av Elisabeths oppvekst. Hun jobbet senere som musikklærer hvor hun hadde elever i musikkskolen.
Elisabeth jobbet mange år i helsevesenet og hadde ulike verv ved siden av jobben.
I voksen alder banket sjelen på og hun startet med å utrykke meg via kunst med abstrakt maling. Med maleriene kom det ofte ord med. Jeg startet med å utrykke f
Beate Refsnes
Sigrid Danielsen
Sigrid Danielsen har skrevet dikt gjennom mange år og de siste årene skrevet og delt på Instagram under navnet tusentankeriord.
«Ett steg av gangen» er en personlig diktsamling fra livet og om utfordringene som følger med å leve på utsiden av samfunnet.
Eirin Trøen
Andrine A.T.
Andrine AT er en ung fordatterspire som hele livet har funnet glede i å skrive ned tankene sine om verden rundt, i form av dikt. I dag er hun student, og ønsker med tiden å kunne gi ut flere bøker.
Markus Roe
Anniken Knutsdatter
Anniken Knutsdatter debuterte i 2020 med "Dikt med mening", en flott diktsamling med svært gode tilbakemeldinger.
Rolf Cederlund Andreasen
I Længsel, skildrer Rolf Cederlund de mørke og lyse dagene i livet.
Victoria Hoff Williams
Victoria Hoff skildrer kjærlighet i dets glade og onde dager. I "Fra Hjerte Til Hjerte" kan du lese Victoria sine kloke ord rundt det mangfoldige temaet, kjærlighet.
Servet Karakaya
Marita Kvennsjø Juliussen
Show More

Tekst Forlag

Edvard Griegs Allé 3

0479 OSLO

+47 99 34 35 99

post@tekstforlag.no

Nettbutikk

Sosiale medier

Abonner for nyhetsbrev

Per Bjørnar Grnde

Per Bjørnar Grande (født 4. august 1959) er en norsk førstelektor og sakprosa- og romanforfatter, bosatt i Bergen. Grande har hovedfag i kristendomskunnskap fra Universitetet i Bergen (1988). Han er førstelektor ved Høgskolen i Bergen og har religion og livssyn, særlig religionsfilosofi, som sitt fagfelt. Grande har gitt ut flere bøker, også lærebøker.