Vi utgir dikt.

Nye utgivelser

Hva sier forfatterne våre?

victoria Hoff.jpg

Victoria Hoff

"Tekst forlag har hjulpet meg å oppfylle forfatter drømmen! Tusen takk for godt samarbeid og spesielt til Elise Groth som har jobbet som et råskinn med å få boken akkurat sånn som jeg ønsket🙏🏻 Takk, takk, takk!"

Marita_Kvennsj%25C3%2583%25C2%25B8_edite

Marita K. Juliussen

Mange flinke forfattere, generelt nydelige mennesker i firmaet også! Her vil du få svar på alt du lurer på, kjappe henvendelser og en god samtale. Anbefales på det sterkeste 

4.jpg

Beate Refsnes

Tekst forlag har vært helt nydelige å samarbeide med, og jeg digger deres visjon om å fremme norske poeter! Takk for alt det gode og viktige arbeidet dere gjør!

VÅRE FORFATTERE

Grete Gundersen
Grete Gundersen
Amalie Hellemose
Amalie Hellemose
Irene Johansen
Irene Johansen
Thomas Wagstaff
Thomas Wagstaff
Arthur Henriksen
Arthur Henriksen
Jørgen Michaelsen
Jørgen Michaelsen
Charlotte Hagen
Charlotte Hagen

Jeg håper diktene kan gi deg inspirasjon til og ikke gi opp uansett hvilke psykiske utfordringer du møter på.

Per Bjørnar Grnde
Per Bjørnar Grnde

Per Bjørnar Grande (født 4. august 1959) er en norsk førstelektor og sakprosa- og romanforfatter, bosatt i Bergen. Grande har hovedfag i kristendomskunnskap fra Universitetet i Bergen (1988). Han er førstelektor ved Høgskolen i Bergen og har religion og livssyn, særlig religionsfilosofi, som sitt fagfelt. Grande har gitt ut flere bøker, også lærebøker.

Rita Heigre
Rita Heigre

Rita Heigre (f.1968). Rita elsker havet og skal tilbake til jærstrendene og frihetsfølelsen som finnes der. Rita har jobbet som operasanger i store deler av sitt voksne liv, og har vært ansatt som sangsolist ved Den Norske Opera i en årrekke. Hun har også hatt konserter i inn og utland i regi av Rikskonsertene. For å få utløp for sine kreative evner begynte hun å skrive små dikt, og mange av disse er samlet i boken Innestemme. Dette er Ritas debut som forfatter.

Nora C. Lien
Nora C. Lien

Nora Lien har skrevet dikt så lenge hun kan huske. Hun legger ut flere av diktene på Instagram under @poesimamma_. I 2020, debuterte hun med diktsamlingen "Før din hand slipper taket". En diktsamling som omhandler den sterke morskjærligheten.

Elisabeth Naustdal Stormark
Elisabeth Naustdal Stormark

Elisabeth Naustdal Stormark er født i Bergen i 1963. Nå bosatt på Sotra med sin familie. Gift og har tre voksne døtre og fem barnebarn. Musikk var en stor del av Elisabeths oppvekst. Hun jobbet senere som musikklærer hvor hun hadde elever i musikkskolen. Elisabeth jobbet mange år i helsevesenet og hadde ulike verv ved siden av jobben. I voksen alder banket sjelen på og hun startet med å utrykke meg via kunst med abstrakt maling. Med maleriene kom det ofte ord med. Jeg startet med å utrykke f

Beate Refsnes
Beate Refsnes
Sigrid Danielsen
Sigrid Danielsen

Sigrid Danielsen har skrevet dikt gjennom mange år og de siste årene skrevet og delt på Instagram under navnet tusentankeriord. «Ett steg av gangen» er en personlig diktsamling fra livet og om utfordringene som følger med å leve på utsiden av samfunnet.

Eirin Trøen
Eirin Trøen
Andrine AT
Andrine AT

Andrine AT er en ung fordatterspire som hele livet har funnet glede i å skrive ned tankene sine om verden rundt, i form av dikt. I dag er hun student, og ønsker med tiden å kunne gi ut flere bøker.

Markus Roe
Markus Roe
Anniken Knutsdatter
Anniken Knutsdatter

Anniken Knutsdatter debuterte i 2020 med "Dikt med mening", en flott diktsamling med svært gode tilbakemeldinger.

Rolf Cederlund Andreasen
Rolf Cederlund Andreasen

I Længsel, skildrer Rolf Cederlund de mørke og lyse dagene i livet.

Victoria Hoff Williams
Victoria Hoff Williams

Victoria Hoff skildrer kjærlighet i dets glade og onde dager. I "Fra Hjerte Til Hjerte" kan du lese Victoria sine kloke ord rundt det mangfoldige temaet, kjærlighet.

Servet Karakaya
Servet Karakaya
Marita Kvennsjø Juliussen
Marita Kvennsjø Juliussen

Bokanmeldelser

Omslag%20EDFL_3_edited.jpg

Et dikt for livet

Eg synes dette er ein veldig god bokidé og eit strålande prosjekt. Med denne boka får ein både fremma meir ukjente poeter og ein får visa fram eit stort mangfold både i skrivemåte og i tolkning av ein tittel. Spennvidda er stor, og det var ein fornøyelse å lesa. Her har Tekst Forlag, med Per Bjørnar Grande i spissen, verkeleg gjort ein god jobb.

Terningkast 5

- Bokblogger

reklameplakat%20charlotte_edited.jpg

Livets opp -og 

nedturer

Dikta er ikkje berre dikt, men også gode råd og kanskje starten på eit nytt tankemønster og levesett for den som slit. I så måte er denne boka eit veldig viktig bidrag. Denne boka gir den psykiske helsen eit ansikt. Den er modig skrevet av ei som sjølv har vert i det mørkeste mørke.

Terningkast 6

- Bokblogger 

Bestill her